mandag 9. februar 2009

Strålende i fjellet!

Et etterlengtet snøfall i uken og godt vær i helgen gjorde at vi fikk en av de helt store utfartshelgene her vest.

Om det er finaskrisen som eller om det er en trend i tiden som trekker så mange til fjells skal være usagt. Helt sikkert er det hvertfall at når solen viser seg fra en skyfri himmel, så stikker Vestlendingene til fjells.

SE BILDER FRA SØNDAGEN I EIKEDALEN!

I helgen ble det besøksrekord for Eikedalen med godt over 4000 besøkende og tar vi med fredagen og, så har over 6000 besøkende vært innom anlegget på Kvamskogen.

- Fredag ble vi tatt litt på sengen når flere skoler hadde fri. Vi regnet med et par busser med ungdommer, men det ble nesten som i vinterferien her oppe, sier daglig leder i Eikedalen, Fredrik Tønjum.

SE BILDER FRA VINTERSTEMNING PÅ KVAMSKOGEN!

I uken kom det 25 cm med tørr fin nysnø i Eikedalen, noe som gjorde at det ble perfekte forhold både i løypene og utenfor for de som ville kjøre i puddersnø. De siste dagene har folket boltret seg de fleste steder rundt i anlegget, så man måtte et stykke til skogs for å finne den urørte snøen som var fantastisk tørr og fin.

Mens noen valgte løypene og andre frikjøring, så var det sandre igjen som holdt seg ved hoppet oppe i Setertrekket.

- Vi har funnet roen her på hoppet hvor vi prøver å øve inn litt nye triks i stedet for å stå i kø, sier Sven Arild Johanessen (23) som var i Eikedalen sammen med kompisen Kenneth Knutson (24).

Vinteren er definitivt godt i gang på Vestlandet og både Eikedalen, Voss Resort og Voss Fjellandsby har nå full aktivitet med heisene i gang hele uken. I Eikedalen er det dessuten kveldskjøring tirsdag til fredag fra klokken 17-21.

Ingen kommentarer: